tatitata

Morgonstund

Kategori: Allmänt

Vilken bra morgon det har varit! Jag vaknade och var inte jätte trött men snozade ändå en gång. Gick till bussen och vaknade på riktigt då, efter att ha halv halk-ramla tre gånger utan att ramla gick jag på hell spänn hela vägen.
Väl inne i Lund såg jag en fågel som skulle äta lite. Dessa fåglar är ju hur smarta som helst. Den stod på ett bullpapper och bet av bitarna och med hjälp av att han stod på pappret fick han loss stora bitar! Det var väldigt smart tyckte jag!

Efter att jag stått inne på pressbyrån ett tag och lusläst lite på löpsedlarna och tidningarna skulle jag gå till tåget och möter Becks! Hon var påväg och skulle göra en tenta. Håller tummarna för hennes skull!
Jag tog snabb tåget idag och fick sittplats! Dock bredvid en man som inte flyttade sin arm när jag satte mig så jag fick sitta på snedden till en början men jag tog min plats ganska direkt och han fick ändra på sig och muttrade lite. Men när jag väl satt där och skulle välja mellan och läsa eller och vila så blev det vila fast kolla ut genom fönstret på allt som kom förbi. Det var ett tag sedan, nu när det har varit mörkt ute så har man knappt sett något så har jag läst. Men idag var det hyfsat ljust så då var det bara till att sitta och titta och tänka!

Idag blir det jobb och ikväll kommer catrin hem. Då ska vi köpa mat och allt annat som behövs till morgondagens kväll när vi ska ha födelsedags middag där hemma med några kompisar. Mer om den senare.

Ha en bra dag! :)